Eszközbeszerzés és képzés a "GRAND-GOLD LTD" Kft-nél

Szechenyi 2020

A kedvezményezett neve:

"GRAND-GOLD LTD" Kereskedelmi és Idegenforgalmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:

Eszközbeszerzés és képzés a "GRAND-GOLD LTD" Kft-nél”

A szerződött támogatás összege:

9 543 086 Ft

A támogatás mértéke (%-ban):

70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Vállalkozásunk a TEÁOR 4617'08 Élelmiszer, ital, dohányáru ügynöki nagykereskedelme tevékenységi körét fogja a beruházással fejleszteni. Cégünknél az alapítás óta egy általános gazdasági növekedés állapítható meg (kivéve a pandémia időszakában), köszönhetően a folyamatosan bővülő szolgáltatásoknak és a kiváló munkavállalói szaktudásnak. Ezt a pozitív fejlődési tendenciát szeretnénk megtartani és tovább erősíteni a vállalkozást, hogy stabil gazdasági helyzetet teremtve biztosítsuk a jövőbeni fennmaradásunkat és a munkavállalóknak is biztos hátteret tudjunk nyújtani. A projektnek köszönhetően cégünk tovább tudja fejleszteni a szolgáltatásait. A bértámogatás által lehetőségünk lesz nagyobb mértékben fejleszteni a jelenlegi helyzetünket, stabilabb lábakon állva a piacon.

A beruházás célja tételenként:

  1. Bérköltség-támogatás igénybevétele, mely jelentős segítséget nyújt vállalkozásunk számára, gazdaságilag növekedést érhetnénk el, így biztosítottá válna a hosszú távú zavartalan működésünk.
  2. YALE GLP 25N gázüzemű homlokvillás targonca. A gyártási folyamatok alatt nehéz elemeket kell megmozgatnunk, szállítanunk és ennek az eszköznek köszönhetően ez megoldható minden időjárási viszonyban, köszönhetően a magas színvonalnak és megbízhatóságnak.
  3. Puremix Connect 3+1 gépek, melyek segítségével a leendő és meglévő ügyfeleinknek be tudjuk mutatni a forgalmazott termékeket. Ezáltal a termék prezentáció jóval specifikusabb tud lenni és sokrétűbb bemutatót tudunk nyújtani, akár helyben, akár kiállításokon, egyéb rendezvényeken. Ennek hatására növekedést érhetünk el az ügyfélkörünkben és gazdaságilag is képesek leszünk növekedni, stabilizálódni.
  4. A táblázatkezelő képzés megvalósulásával a munkavállalónk könnyebben tudja leküzdeni a táblázatkezelési nehézségeket, így a szükséges feladatokat, nyilvántartásokat magabiztosan tudja teljesíteni az irodai szoftverek használatakor. A beruházás hatására további fejlesztések megvalósulhatnának és lehetővé válna az alkalmazotti létszám növekedése is. A beruházás következtében elérhető fejlődésnek köszönhetően elérhetővé válik az új partnerek, megrendelések szerzésének lehetősége, ami biztosítja a projekt hosszú távú fenntarthatóságát és a célok megvalósítását. A projekt szakmai fenntarthatósága biztosított, a jelenlegi stabil helyzetünkhöz hasonlóan, a jövőben szükséges humán és infrastrukturális kapacitás a cégünk rendelkezésére áll. Összességében elmondható, hogy a pályázatban bemutatott fejlesztés megvalósításával biztosítható vállalkozásunk pénzügyi stabilitása, hatékonysága nagymértékben tud növekedni, valamint további hatékony és gazdaságos működést tesz lehetővé. A megbízható és precíz munkavégzéshez elengedhetetlenül szükséges a folyamatos fejlődés és igazodás a kor igényeihez. Ezen törekvéseinkhez elengedhetetlenül szükséges, hogy technológiailag fejlett, a kornak megfelelő gépekkel rendelkezzünk, hogy magas színvonalú, minőségi munkát végezhessünk, hiszen ez kiemelten fontos szempont egy sikeres vállalkozás életében. A projektnek köszönhetően ezeket a hosszú távú céljainkat képesek leszünk elérni.

A projekt tervezett befejezési dátum:

2023.07.15.

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.9-20-2021-05601